Lijst Menu 2025 K'Experience
Voorgerechten:
- Pladijsfilet met aardpeer, truffel olie en hazelnoot
 - Handgesneden tartaar met gel van eigeel, zoetzuur mosterdzaad en beukenzwam
 - Rundscarpaccio met een salade van verse ruccuola, truffel mayonaise, hazelnoten en paremezaanse kaas
 - Handgesneden zalm tartaar met een lichte toets van yuzu, een dille-komkommer olie en dashi bouillon
 - Soep van boschampignons
 - Kabeljauw met pastinaak crème, wittte wijnsaus en krokantje van pastinaak
 - Grijze noordzee garnalen krieltjes en witte wijnsaus
 - Gebakken coqsuille met lardo en burrata
 - Koude pompoenkaramel met chips van pompoen (veggie)
 - Zalmcarpaccio met kerriemayonaise en gepekelde groentjes
 
Hoofdgerechten:
- Skreihaasje met structuren van pastinaak kabeljauwhaasje met aardappelmousseline, prei ,prei oli en wittewijnsaus
 - ardeens varkenshaasje met aardpeer gebrande appel en cornet saus
 - Rib-eye met saus naar keuze, seizoens groentjes en aardappelgratin
 - Gebakken zalm met venkel en een jus van karnemelk
 - Mechelse koekoek met oesterzwammen, knolselder en truffelsaus
 - Lamskroontje met venkel, feta en citroen
 - Kalfs-entrecote met gegrilde groentjes en een saus op basis van witbier
 - Zeeduivel met korst van peterselie, mosterd en pastinaakpuree
 - Gekonfijte varkensbuik met kool en geroosterde knoflook
 
Dessert:
- Cheesecake in een glas met geroosterde aardbeien
 - crème caramel
 - Tiramisu met mokka ijs en amandelcrumble
 - Mousse van speculaas
 - Mousse van hazelnoten met praline en gecarameliseerde hazelnoten
 - Witte moelleux met gezoute karamelsaus
 - Tiramisu van stroopwafels
 - Mille feuille van frambozen met zwitserse room
 - klassieke dame blanche
 - Panna cotta met aardbei basilicum en rabarber